Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΒΑΦΛΕΣ- WAFFLES MACHINES

Στην Smart Kitchen θα βρείτε την εκπληκτική διπλή μηχανή για βάφλες. Η βαφλιέρα της KitchenAid είναι μονάδα ψησίματος εμπορίκού σχεδιασμού. Κλειστή συσκευή ψησίματος διπλής όψης η οποιά περιστρέφεται για να παρέχει βάφλεςμε ελάχιστα κενά και διαστήματα. Τα καπάκια της συσκευής ψησίματος κατασκευάζονται απο γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι. Οι χειρολαβές του καπακίου θερμοσκληρυνόμενη φαινόλη για να διατηρούνται κρύες κατά την επαφή.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Smart Kitchen

Δείτε τις πασχαλινές προσφορές της Smart Kitchen και κάντε άσπρο Πάσχα!!!  Θα βρείτε το καλύτερο μίξερ για να κάνετε τις πιο νόστιμες συνταγές του Πάσχα.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Εύκολα και γρήγορα μπορείτε να ανακατέψετε ότι χρειάζεστε για τις συνταγές σας. Ζάχαρη, βούτηρο, αυγά μπορούν εύκολα να ομογενοποιηθούν. Το επαγγελματικό μίξερ είναι ένα εργαλείο που δεν πρέπει να λείπει απο την επαγγελματική κουζίνα. Μπορείτε να το βρείτε μόνο στην Smart Kitchen.

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Επαγγελματικοί φούρνοι από την Smart Kitchen

Τώρα στην Smart Kitchen θα βρείτε το επαγγεματικό εξοπλισμό που ψάχνετε για την επιχείρησή σας.
Μεγάλη γκάμα σε επαγγελματικά μηχανήμτα τροφίμων και εξοπλισμό κουζίνας για εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, catering, τυροκομεία, κτλ. Οι επαγγελματικοί φούρνοι της εταιρείας είναι ιδανικοί για φαγητά, πίτσες, γλυκά, σφολιάτες, αλλά και φούρνοι για καπνιστά.





Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Smart Kitchen blender

Το καλύτερο blender για τους επαγγελματίες bartender και θα το βρείτε μόνο στην Smart Kitchen.
Για όλα τα παγωμένα ροφήματα, smouthies, milkshake, φρέσκους χυμούς.
Επίσης έχει μια ταχύτητα μόνο για τρήψιμο πάγου.