Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

μιξερ χειρος

Τωρα που ερχονται οι χριστουγεννιατικες γιορτες ολοι οι επαγγελματιες ζαχαροπλαστες πρεπει να προμηθευτουν τα επαγγελματικα μιξερ χειρος για να ετοιμασουν ολεςν τισ γιορτινες συνταγες. Τα μιξερ χειρος ειναι ιταλικα και αξιοπιστα και θα τα βρειτε σε διαφορα μεγεθη. Ολο τον επαγγελματικο εξοπλισμο κουζινας θα τον βρειτε στην Smart Kitchen σε μοναδικες τιμες.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

mixer kitchenaid

H smart kitchen διαθετει ολοι την πλουσια γκαμα των επαγγελματικων μιξερ της kitchenaid. Τωρα που οι γιορτες πλησιάζουν και οι ζαχαροπλαστες ετοιμαζουν τις συνταγες τους η smart kitchen ειναι εδω για να προσφαιρει τα μηχανηματα που θα χρειαστειτε αλλα και το αξιοπιστο μιξερ kitchenaid σε εκπληκτικες τιμες.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

φουρνος καπνισματος,

οι φούρνοι καπνίσματος μπορούν και να καπνίσουν αλλά και να ψήσουν όλα τα προϊόντα αφήνοντας τις καλύτερες γευστικές  εντυπώσεις. Οι φούρνοι καπνίσματος φέρουν όλες τις πιστοποιήσεις της Ευρώπης. Οι φούρνοι καπνίσματος χρησιμοποιούν ειδικό πριονίδι για φούρνους καπνίσματος που τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που απαιτούνται. Οι φούρνοι καπνίσματος διατίθενται σε διάφορα μοντέλα. Οι φούρνοι καπνίσματος είναι ανοξείδωτης κατασκευής.Τα καπνιστα φαγητα ειναι κατι ιδιαιτερα!!

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

skoudifagos σκουπιδοφαγος

Σκουπιδοφαγος
Η Smart Kitchen φέρνει την καινοτομία στον χώρο της επαγγελματικής κουζίνας καθώς οι απαιτήσεις στην σύγχρονη μαζική εστίαση συνεχώς αλλάζουν όπως και το περιβάλλον. Γι’ αυτό η Smart Kitchen με μια νέα, έξυπνη και φιλική προς το περιβάλλον μηχανή κάνει την διαφορά. Είναι ο σκουπιδοφάγος .Ο σκουπιδοφάγος συνθλίβει  όλα τα υπολείμματα τροφίμων από την κουζίνα ΕΥΚΟΛΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.Ειναι ενα μηχανημα που δεν πρεπει να λειπει απο την επαγγελματικη κουζινα. Ιδανικο για εστιατορια, ξενοδοχεια, catering αλλα και πλοια, καραβια.