Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ταχυζυμωτηρια

Τα ταχυζυμωτήρια είναι ιδανικό για ζύμες πίτσας, ψωμιού, τσουρεκιού και άλλων αρτοσκευασμάτων. Τα ταχυζυμωτήρια είναι σε πολλά μοντέλα και χωρητικότητες. Η Smart Kitchen διαθέτει ταχυζυμωτήρια από 6-7kg, 12-18kg, 25-35kg, 45-70kg, 90-120kg, 200-300kg έτοιμης ζύμης. Επίσης διαθέτουμε ταχυζυμωτήρια με ανατρεπόμενο κάδο ειδικά για εργοστάσια αρτοσκευασμάτων. Τα ταχυζυμωτηρια μπορουν να ζυμωσουν σε μισο χρονο απο οτι τα κοινα ζυμωτηρια γιατι γυρναει και ο καδος και ο γαντζος. Ειναι ιδανικα για πιτσαριες, φουρνους, κουζινες πλοιων, ξενοδοχεια!

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Η βάφλα είναι ένα νέο σνακ το οποίο κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους διότι μπορεί να καταναλωθεί σαν αλμυρό ή γλυκό σνακ όλες τις ώρες της μέρας. Τα σχήμα της βαφλιέρας είναι τετράγωνο ιδανικό για βάφλες Βρυξελλών. Η βαφλιέρα είναι πολυ οικονομικη και συμφέρει τον επαγγελματία. Η πλάκες της βαφλιέρας βγαίνουν πολύ εύκολα και μπορούν να αντικατασταθούν με πλάκες για τοστ. Η συγκεκριμένη βαφλιέρα όπως και όλα τα μηχανήματα της Smart Kitchen είναι κατασκευασμένα σε εργοστάσια τις Ευρώπης και διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

κοπτικα για τυρια λαχανικα

Τα κοπτικά τυριών λαχανικών είναι σχεδιασμένα από ανοξείδωτο μέταλλο και φέρουν δίσκους κοπής και τριβής σε πληθώρα σχημάτων και μεγεθών ώστε να προσαρμόζονται σε κάθε απαίτηση της επαγγελματικής κουζίνας εστιατόριων, πιτσαρίας, ξενοδοχείων, ζαχαροπλαστείων αλλά και catering. Τα κοπτικά τυριών λαχανικών βαρέως τύπου είναι ο πιο αξιόπιστος βοηθός του επαγγελματία. Τα κοπτικά λαχανικών είναι ιδανικά για τρίψιμο ή κοπή όλων των λαχανικών αφού σε ελάχιστο χρόνο μπορούν να ετοιμάσουν κάθε είδους σαλάτα. Τα κοπτικά τυριών μπορούν να τρίψουν ή να κόψουν κάθε είδους τυριού σκληρό ή μαλακό σε ελάχιστο χρόνο και είναι ιδανικά για πιτσαρίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία και τυροκομεία. θα τα βρειτε ολα στην smart kitchen

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

mixer kitchenaid

Στην Horeca 2012 εγινε με επιτυχια η παρουσιαση του επαγγελματικου μιξερ kitchenaid.
To mixer ειναι το καλυτερο στην επαγγελματικη κουζινα ιδανικο για ζαχαροπλαστεια, ξενοδοχεια, εστιατορια!!!

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

HORECA 2012

HORECA 2012

Η Smart Kitchen θα λάβει μερος στην Horeca 2012 που θα γινει 4-7 Φεβρουαριου 2012 στο metropolitan expo κοντα στο αεροδρομιο Ελ.Βενιζελος. Στο περιπτερο μας θα βρειτε μεγαλη γκαμα απο τα μηχανηματα εξοπλισμου μαζικης εστιασης για εστιατορια, ξενοδοχεια, catering  και ζαχαροπλαστεια!!! Επισης θα γινει η παρουσιαση του νεου μιξερ kitchenaid.

Θα μασ βρειτε στην Αιθουσα 2 , D17 διαδρομο!!!

Σας περιμενουμε!!!