Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αποφλοιωτες πατατας

Η αποφλοιωτές πατάτας αποφλοιώνουν και καρότα – σελινόριζες (ρέβες) για την Παρασκευή τουρσιών.
Οι αποφλοιωτές πατάτας βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη και η χωρητικότητα του κάδου μπορεί να είναι από 5-10-15-25-30-40 κιλά πατάτες μέχρι 60 κιλά πατάτες. Όλοι οι αποφλοιωτές πατάτας είναι ανοξείδωτης κατασκευής και έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με παροχή νερού για εύκολη και γρήγορη αποφλοίωση. Ο χρόνος αποφλοίωσης ποικίλει ανάλογα με την ποιότητα της πατάτας και κυμαίνεται από 1,5έως 4 λεπτά. Οι αποφλοιωτές πατάτας κατασκευάζονται σε εργοστάσια της Ευρώπής και έχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφάλειας ποιότητας CE.
Ο αποφλοιωτής πατάτας είναι ένα μηχάνημα που είναι απαραίτητο στην επαγγελματική κουζίνα των εστιατορίων, ξενοδοχείων και catering, διότι η επεξεργασία φρέσκιας πατάτας δίνει την ξεχωριστή ποιότητα και γεύση στο πιάτο του πελάτη. .
Ο αποφλοιωτής πατάτας είναι το μηχάνημα που δεν πρέπει να απουσιάζει από καμία επαγγελματική κουζίνα. Θα τους βρειτε στην εταιρια μας εξοπλισμοι καταστηματων σε πολυ χαμηλη τιμη!!!
θα εχετε γρηγορα και ευκολα καθαρισμενη φρεσκια πατατα!!!

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ειδικη Βαφλιερα απο την Smart kitchen για τετραγωνη παραδοσιακη βαφλα Βρυξελλων. Η βαφλιερα ειναι με αντικολλητικες πλακες οι οποιες αποσπονται πολυ ευκολα για γρηγορο καθαρισμα!
Οι βαφλιερα κανει και δυο βαφλες αναλογα με το πιατο σερβιρισματος!!! Εχει ρυθμιστη για την θερμοκρασια για να εχετε τελειο ψησιμο στις βαφλες σας. Η συσκευη της βαφλιερας ειναι σε πολυ καλη τιμη μονο στην smart kitchen.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΠΙΣΜΑΤΟΣ.
ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ.
ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΣΧΑΡΕΣ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ 2 ΣΧΑΡΕΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ  ΨΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΨΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Η ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΥΡΙΑ.

θΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ smart kitchen ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

επαγγελματικα μιξερ

Επαγγελματικα μιξερ.

Στην Smart Kitchen θα βρειτε επαγγελματικα μιξερ ιδανικα για ζαχαροπλαστεια, εστιατορια, ξενοδοχεια. Τα μιξερ εισαγονται και κατασκευαζονται απο πιστοποιημενους οικους της Ευρωπης και της Αμερικης. Η ποιοτητα των επαγγελματικων μιξερ της Smart kitchen ειναι ευρεως γνωστη οπως επισης το service και τα ανταλλακτικα τους. Τα μιξερ ειναι σε διαφορα μοντελα αναλογα και με το μεγεθος της δουλειας. Τα μιξερ ξεκινανε απο 5 λιτρα καδο και ανεβαινουν ως και 80 με 120 λιτρα.
Τα μιξερ ειναι επιτραπεζια και επιδαπεδια. Η κινηση του μοτερ γινετε με γραναζια και κανει τα μιξερ ακομα πιο δυνατα.


Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

φρυγανιερα

Επαγγελατικες φρυγανιερες.

Οι επαγγελματικες φρυγανιερες απο την Smart Kitchen σας προσφερουν φρεσκα, ζεστα ψωμακια. Η φρυγανιερα ψηνει ομοιομορφα τις φετες ψωμιου ή τις φετες του τοστ και εχετε τελειο αποτελεσμα!
Οι φρυγανιερες ειναι μικρες 4 θεσεων ή και φρυγανιερες με ταινια για να εχετε συνεχεια ζεστα ψωμακια! Οι φρυγανιερες ειναι ιδανικες για τα πρωινα των ξενοδοχειων, καφε, σνακ μπαρ αλλα και για την παραγωγη club sandwich!! Ολες τις φρυγανιερες θα τις βρειτε στην εταιρια μας σε πολυ χαμηλες τιμες.