Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Μηχανες ποπ κορν

Μηχανες ποπ κορν.

Το φρεσκο και ζεστο ποπ κορν ειναι ολες τις εποχες ενα σνακ που το προτιμουν ολοι. Ειδικα το καλοκαιρι το ποπ κορν σερβιρεται σαν συνοδευτικο μαζι με την κρυα μπυρα, το ποτο και τα παγωμενα αναψυκτικα. Επισης οταν ψηνεται το ποπ κορν δημιουργηται ενα ευχαριστο αρωμα που προσελκυει τους πελατες για να το ζητησουν. Η Smart Kitchen εχει της παροδοσιακες μηχανες ποπ κορν οι οποιες ειναι αμερικανικης προελευσεως και κατασκευης. Θα βρειτε τα μοναδικα μοντελα μηχανης ποπ κορν οπως το Harley Davidson αλλα και την μηχανη ποπ κορν Juke Box pop corn.
Στην εταιρια μας θα βρειτε και αλλα μοντελα μηχανων για παρασκευη ποπ κορν, μηχανη για μαλλι της γριας, βαφλιερες, γρανιτομηχανες κτλ.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Συσκευασια Vacuum

Συσκευασια Vacuum

Τα μηχανήματα συσκευασίας VACUUM είναι  μία σειρά ειδικών συσκευών συσκευασίας που έχουν  μεγάλη εφαρμογή στην διατήρηση των τροφών για αρκετό διάστημα. Η μηχανή vacuum  έχει την ιδιότητα να αφαιρεί τον αέρα από την σακούλα ή το σκεύος που έχουμε βάλει το τρόφιμο ώστε να ελαχιστοποιεί  την αλλοίωσή του και την διατήρησή του για περισσότερο χρόνο. Τα μηχανήματα συσκευασια vacuum  είναι  σε  διαφορετικούς τύπους για διαφορετικά είδη τροφίμων. Τα μηχανήματα Vacuum  διακρίνονται σε επιτραπέζιες και επιδαπέδιες. Τώρα υπάρχουν και μηχανήματα συσκευασίας vacuum  για οικιακή χρήση  και η αγορά τέτοιων συσκευών vacuum  έχει αυξηθεί εντυπωσιακά. Ολα τα συσκευαστικα θα τα βρειτε στην εταιρεια μας Smart Kitchen.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Blender Kitchenaid μπλεντερ

Blender kitchenaid - Μπλεντερ

Η Smart Kitchen διαθετει το καλυτερο μπλεντερ για την επαγγελματικη κουζινα. Το μπλεντερ ειναι ιδανικο για ολα τα ροφηματα smouthies, fredochino, γρανιτες, milkshakes κτλ. Το μπλεντερ διαθετει 5 ταχυτητες συν μια ταχυτητα που ειναι μονο για τριψιμο παγου. Μπορει να κανει τα παγακια μεχρι και χιονι. Το blender kitchenaid εχει Polycarbonate κανατα και δυνατο μοτερ βαρεως τυπου.!! Το blender ειναι μια πολυ χρισιμη συσκευη ειδικα τωρα το καλοκαιρι που τα παγωμενα ροφηματα εχουν την τιμιτικη τους σε ολα τα cafe, beach bar!!! To μπλεντερ τριψιμο παγου θα το βρειτε στην εταιρεια μας σε μοναδικη τιμη καθως ειναι σε καλοκαιρινη προσφορα...μην χασετε την ευκαιρια για το blender kitchenaid!!!

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

mixer kitchenaid

Μιξερ KitchenAid Heavy Duty

Το μιξερ Kitchenaid heavy duty ειναι το πιο αξιοπιστο επαγγελματικο μιξερ στην επαγγελματικη κουζινα. Δεν ειναι τυχαιο που εδω και 30 χρονια το εμπιστευονται ολες οι σχολες μαγειρικης και ζαχοροπλαστικης αλλα και εμπειροι chefs σε ολο το κοσμο. Αυτο που κανει το μιξερ Kitchenaid ξεχωριστο ειναι η κατασκευη του και το δυνατο μοτερ βαρεως τυπου. H κινηση του μοτερ γινεται με γραναζια. Το μιξερ συνοδευεται με τα τρια εργαλεια αναμηξης συρμα - γαντζος - σπατουλα. Το μιξερ θα το βρειτε στην smart kitchen.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ποπ κορν

Μηχανες ποπ κορν για ολες τις χρησης. Οι μηχανες ποπ κορν κανουν φρεσκα και ζεστα ποπ κορν. Οι μηχανες δινουν ενα ξεχωριστο στυλ στα μαγαζια καθως η ωραια μυρωδια απο το ποπ κορν  μαγνιτιζει τους πελατες. Η Smart kitchen διαθετει μεγαλη γκαμα απο μηχανες ποπ κορν.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

επαγγελματικη βαφλιερα

Η νεα επαγγελματικη βαφλιερα κανει τετραγωνες βαφλες. Η βαφλιερα ειναι για δυο βαφλες. Διαθετει αντικολλητικες πλακες οι οποιες αφαιρουνται γρηγορα για ευκολο καθαρισμα!! Η τιμη της βαφλιερας ειναι σε προσφορα στα 165€. Πολυ καλη τιμη για την ποιοτητα της βαφλιερας θα την βρειτε μονο στην smart kitchen.