Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

blender - μπλεντερ

blender - μπλεντερ

Τωρα που το καλοκαιρι εχει ερθει για τα καλα, ολοι τρεχουν στις παραλιες να δροσιστουν στην θαλασσα αλλα και με ενα παγωμενο κοκτειλ ή ροφημα smouthies!!! Για αυτο και ολα τα καλοκαιρινα beach bar προτιμουν το επαγγελματικο μπλεντερ τις αγορας. Το blender kitchenaid ειναι απο τα πιο αξιοπιστα για να φτιαχνεται τα αγαπημενα σας κοκτειλς και ροφηματα! Αυτο που κανει την διαφορα στο μπλεντερ ειναι η εξτρα ταχυτητα που ειναι για τριψιμο παγου κατι πολυ σημαντικο ειδικα το καλοκαιρι, συν τις αλλες 5 ταχυτητες του μπλεντερ οι οποιες αυξομοιονονται απο τις 8.000 στροφες στις 16.000 στροφες το λεπτο. Το μπλεντερ kitchenaid το προτιμουν ολοι οι επαγγελματιες για τα μαγαζια τους!!

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΟΜΕΛΕΤΕΙΡΑ

Ομελετιερα για φρεσκες ομελετες!!!

Η νεα ομελετιερα απο την Smart Kitchen εχει κανει την εισοδο της με εντυποσιακο τροπο!!!
Η ομελετιερα ειναι μια ηλεκτρικη συσκευη που μπορειτε να κανετε φρεσκια ζεστη ομελετα. Ο τροπος λειτουργειας ειναι πολυ απλος και υγειηνος καθως δεν χρειαζεται να προσθεσεται λαδι η βουτηρο!! Η ομελετιερα τιμες ειναι πολυ γρηγορη και ευκολη στο καθαρισμα, διοτη εχει αντικολλητικες πλακες με τεφλον και καθαριζεται μονο με χαρτι κουζινας!!

Ειναι ιδανικη για καφε-σνακ μπαρ, beach bar, ενοικιαζομενα δωματια και ξενοδοχεια! Διοτι ολοι ξερουμε οτι η ομελετα ειναι απο τα πιο υγειηνα σνακ!!!

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

βαφλιερα για βαφλες

Ηλεκτρικη βαφλιερα για τετραγωνες βαφλες.

Η πιο οικονομικη βαφλιερα της αγορας για ολα τα καφε, σνακ μπαρ, ζαχαροπλαστεια ακομα και beach bar. Η βαφλιερα της smart kitchen κανει τετραγωνες βαφλες σε ελαχιστο χρονο!!! Η βαφλιερα διαθετει αντικολλητικες πλακες με τεφλον οι οποιες αφαιρονται πολυ ευκολα για γρηγορο καθαρισμα!!! Η βαφλιερα ειναι πολυ γρηγορη και διαθετει ρυθμηστη ψησιματο!! Η βαφλιερα ειναι η οικονομικοτερη στην κατηγορια της!!

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Μηχανηματα κουζινας καφε σνακ μπαρ

Μηχανηματα κουζινας καφε σνακ μπαρ....

Ακόμη στην εταιρία μας  Smart Kitchenθα βρείτε μηχανήματα κοπής άρτου βαρέως τύπου και επαγγελματικές φριτέζες καθώς και όλα τα μηχανήματα που συνθέτουν τον επαγγελματικό εξοπλισμό κουζίνας όπως φούρνους ηλεκτρικούς ή υγραερίου ,πολτοποιητές τροφών, κουζίνες ηλεκτρικές ή υγραερίου, βραστήρες φαγητού ή ζυμαρικών καθώς και επιτραπέζιες συσκευές ψησίματος σχαριέρες νερού και κοτοπουλιέρες. Ανάμεσα στα μηχανήματα εξοπλισμού κουζίνας, στην εταιρία μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μηχανήματα ζαχαροπλαστικής όπως επαγγελματικά μίξερ βαρέως τύπου από 5 έως 140 λίτρα, ζυμωτήρια αλλά και ταχυζυμωτήρια όπου σε ελάχιστο χρόνο μπορούν να ζυμώσουν από 5 έως 300 κιλά ζύμης. Η εταιρία εισάγει ακόμη μηχανήματα επεξεργασίας ζύμης όπως στρογγυλοποιητες ζύμης, μηχανήματα επεξεργασίας σοκολάτας όπως μπεν μαρι και ξύστρες σοκολάτας, γεμιστηκά μηχανήματα για κρουασάν, μηχανές παρασκευής φρέσκου παγωτού καθώς και κοπτικά μηχανήματα με δίσκους κοπής και τριβής ξηρών καρπών σε διάφορα μεγέθη. Όλα τα μηχανήματα κουζίνας τηρούν υψηλές προδιαγραφές και αντεπεξέρχονται στις απαιτήσεις του επαγγελματία καθώς γίνονται συνώνυμο με την ποιότητα και την αξιοπιστία. Ολος ο επαγγελματικος εξοπλισμος κουζινας για εστιατορια, ξενοδοχεια, καφε, σνακ μπαρ, ζαχαροπλαστεια. Τα ειδικα μπλεντερ ειναι ιδανικα για ολα τα παγωμενα ροφηματα, smouthies, milkshakes, χυμους κτλ. Αυτο που κανει το μπλεντερ ιδιαιτερο ειναι η εξτρα ταχυτητα που ειναι μονο για τριψιμο παγου. Αυτο ειναι το μπλεντερ για καθε καφε, σνακ μπαρ beach bar. μπλεντερ για τριψιμο παγου

http://www.smartkitchen.eu/