Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

μηχανη για βαφλες - βαφλιερα

Νεα μηχανη για Βαφλες, Βαφλιερα

Η νεα βαφλιερα απο την smart kitchen ειναι απο τις πιο αξιοπιστες μηχανες για βαφλα στην αγορα.
Ειναι ημιεπαγγελματικες και προσαρμοζονται στις αναγκες του πελατη. Η βαφλιερα κανει τετραγωνες βαφλες και μπορειτε να χρησιμοποιησετε ετοιμο ή δικο σας μειγμα για βαφλα. Δεν κολλαει τιποτα στην επιφανεια διοτι η βαφλιερα διαθετει αντικολλητικες πλακες με τεφλον. Αποκτηστε γρηγορα την βαφλιερα τιμη διοτι ειναι σε προσφορα!!!  

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

μιξερ kitchenaid 6.9 λιτρων

Νεο Μιξερ KitchenAid 6.9λιτρων.

Στην Smart Kitchen θα βρειτε το νεο επαγγελματικο μιξερ kitchenaid. Το μιξερ εχει χωριτηκοτητα καδου 6.9 λιτρων με βραχιονες δεξια και αριστερα που βοηθουν στην σταθεροτητα του καδου σε 3 σημεια στηριξεις. Το μιξερ εχει δυνατο μοτερ βαρεως τυπου 1.3 HP. Η κινηση απο το μοτερ στο εργαλειο αναμιξεως του μιξερ γινεται με μεταλλικα γραναζια!!! Το μιξερ kitchenaid ειναι απο τα καλυτερα μιξερ τις επαγγελματικης κουζινας. Ειναι ενα ευελικτο μιξερ που μπορει να χρησιμοποιηθει για οποιαδηποτε δουλεια!! Το μιξερ μπορει να ζυμωσει μεχρι 2.5 κιλα ζυμη ή να χτυπησει οποιαδηποτε κρεμε ή μαρεγκα!!!

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΕΣ

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΕΣ

Επαγγελματικες φρυγανιερες με ταινια για την κουζινα ξενοδοχειων, εστιατοριων, catering αλλα και cafe, snack bar. Οι φρυγανιερες με ταινια μπορουν να ψησουν ή να ζεστανουν φετες ψωμιου, τοστ αλλα και πιτακια!! Ειναι πολυ γρηγορες και εχουν ρυθμιστη για την ταχυτητα της ταινιας!!! Οι φρυγανιερες αυτες ειναι ειδανικες για club sandwich. Στην Smart Kitchen θα βρειτε επισης και μικροτερες φρυγανιερες 4 θεσεων ειδανικες για τα πρωινα!!!

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

new μιξερ kitchenaid

ΝΕΟ ΜΙΞΕΡ KITCHENAID

ΗΡΘΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΙΞΕΡ KITCHENAID ΜΕ ΚΑΔΟ 6.9L ΑΠΟ ΤΗΝ SMART KITCHEN! ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΚΑΔΟ 6.9L. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΜΙΞΕΡ.