Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

μιξερ χειρος

Μιξερ Χειρος

Στην Smart Kitchen θα βρειτε ολο τον επαγγελματικο εξοπολισμο σε μηχανηματα τροφημων που εχουν σχεση με την επαγγελματικη κουζινα εστειατορειων, ξενοδοχειων, ζαχαροπλαστειων, αρτοποιειων, catering και οχι μονο! Στην εταιρεια μας θα βρειτε ευελικτα και αξιοπιστα μιξερ χειρος.
Τα μιξερ χειρος ειναι σε πολλα μεγεθοι μικρα και μεγαλα αναλογα με τις αναγκες του επαγγελματια.
Τα μιξερ χειρος μπορουν να πολτοποιησουν και να ομογενοποιησουν τα παντα. Τα μιξερ χειρος διαθετουν ανοξειδωτο σωληνα με μαχαιρι και εχουν πολη δυνατο μοτερ. Ολα τα μιξερ χειρος της εταιρειας μας τα εμπιστευονται χρονια εμπειροι σεφ και ζαχαροπλαστες.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

blender kitchenaid

Το μπλεντερ kitchenaid  ανανεωθηκε και ξανασχεδιαστικε για τις αναγκες σας. Το μπλεντερ αλλαξε μοτερ αλλα και βαση μοτερ. Το μπλεντερ εγινε πιο δυνατο και πιο βαρεως τυπου!!! Το μαχαιρι του μπλεντερ ειναι ανοξειδωτο και σε συνδυασμο με το δυνατο μοτερ μπορει να πολτοποιηση τα παντα αλλα και να τριψει ανετα τα παγακια!!!  Το blender kitchenaid  εχει αυθραστη polycarbonate κανατα 1.750ml alla 1.500ml. κατι που κανει την κανατα του blender kitchenaid πιο ελαφρια και πιο ευκολοδουλευτη!!! Επισης το μπλεντερ Kitchenaid διαθετει 5 ταχυτητες συν μια που ειναι μονο για τριψιμο παγου.