Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

μιξερ Kitchenaid

Η Smart Kitchen εχει ολη την επαγγελματικη σειρα των μιξερ Kitchenaid. Τα επαγγελματικα μιξερ Kitchenaid ειναι τα καλητερα μιξερ για την επαγγεματικη κουζινα. Ειναι επιτραπεζια μιξερ και 5 και 7 λιτρα ανοξειδωτο καδο ο οποιος στυριζεται σε βραχιονα με τρια σημεια στυριξης. Τα μιξερ Kitchenaid ειναι τα πιο καταξιωμενα μιξερ στο χωρο μαζικης εστιασης.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ταχυζυμωτηρια

Ταχυζυμωτηρια για πιτσες και ψωμια.

Η Smart Kitchen εχει στην πλουσια γκαμα της τα νεα επαγγελματικα ταχυζυμωτηρια για ολες τις ζυμες. Τα ταχυζυμωτηρια ειναι ιδανικα για πιτσαριες και αρτοποιεια, ζαχαροπλαστεια. Τα ταχυζυμωτηρια ειναι για ζυμες απο 7kg μεχρι 250kg. Τα ταχυζυμωτηρια ειναι πολυ πιο γρηγορα απο τα κοινα ζυμωτηρια γιατι στα ταχυζυμωτηρια περιστρεφεται και ο καδος και γαντζος που ζυμωνει με αποτελεσμα να εχετε ετοιμη την ζυμη σας σε μισο χρονο απο οτι στο κλασικο ζυμωτηριο. Τα ταχυζυμωτηρια που εισαγει η Smart Kitchen ειναι κατασκευασμενα στην Ιταλια και ειναι με ανασηκωμενη κεφαλη και αποσπομενο καδο.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

εξοπλισμος σνακ μπαρ

Εξοπλισμος Σνακ Μπαρ Καφε.

Στην Smart Kitchen θα βρειτε ολο τον επαγγελματικο εξοπλισμο για σνακ μπαρ καφε, εστιατορια, κυλικεια, αναψυκτιρια. Ολες οι ηλεκτρικες συσκευες σε μοναδικες τιμες. Η επαγγελματικη κουζινα σας θα εχει ολες τις απαραιτητες συσκευες οπως φραπιερες, τοστιερες, στυφτες, ομελετιερα, αποχυμωτες κτλ. Η εταιρια μας εξοπλιζει ολων των ειδων τις κουζινες με αξιοπιστα μηχανηματα!!!