Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

μιξερ κουζινας

Μιξερ κουζινας.

Επαγγελματικα μιξερ κουζινας για ολες τις δουλειες. Τα μιξερ ειναι επιτραπεζια και ειναι ο καλυτερος βοηθος στην κουζινα. Τα μιξερ kitchenaid ειναι κατασκευασμενα με μεταλλικο σκελετο και με γραναζια και ανοξειδωτο καδο 5l  και 7 λίτρων. Θα τα βρειτε στην εταιρια μας smart kitchen σε μοναδικες τιμες. Η smart kitchen εχει μηχανηματα επαγγελματικου εξοπλισμου για ξενοδοχεια, αρτοποιια, ζαχαροπλαστεια και catering.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Επαγγελματικα ταχυζυμωτηρια

Επαγγελματικα ταχυζυμωτηρια.

Ταχυζυμωτηρια με ανασηκωμενη κεφαλη και αποσπομενο ανοξειδωτο καδο. Αλλα και ταχυζυμωτηρια με σταθερο καδο. Τα ταχυζυμωτηρια που θα βρειτε στην εταιρια μας Smartkitchen ειναι Ιταλιας και καταλληλα για αρτοποιια, ζαχαροπλαστεια, πιτσαριες, ξενοδοχεια αλλα και για τις κουζινες πλοιων. Στα ταχυζυμωτηρια μπορειτε να ζυμωσετε ολων των ειδων τις ζυμες σε μισο χρονο απο οτι τα κοινα ζυμωτηρια και αυτο γιατι στα ταχυζυμωτηρια γυρναει και ο καδος και ο γαντζος.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Συσκευη για ομελετες

Ομελετιερα.

Ηλεκτρικη συσκευη για την παρασκευει ομελετας.
Η ομελετιερα ειναι γρηγορη και αποτελεσματικη διοτι σε μονο 3 λεπτα εχετε φρεσκια και ζεστη ομελετα. Πρωτα χτυπατε σε ενα μπολ απο 1 μεχρι 4 αυγα και ριχνετε το μειγμα στην ομελετιερα,
αφηνετε για 1.5 λεπτα και γυρνατε την ομελετιερα 180ο μοιρες για αλλο 1.5 λεπτα και εχετε  τελειο ψισιμο και απο τις δυο πλευρες. Η ομελετιερα εχει αντικολλητικες πλακες με τεφλον και δεν χρειαζεται να προσθεσετε λαδι στην ομελετα σας. Την ομελετιερα θα την βρειτε στη Smart kitchen  σε μοναδικη τιμη.