Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ταχυζυμωτηρια

Επαγγελματικα ταχυζυμωτηρια απο την smart kitchen.
Στην εταιρια μας θα βρειτε ταχυζυμωτηρια για ολες τις ζυμες που θελετε. Στα ταχυζυμωτηρια μπορειτε να ζυμωσετε ζυμες για ψωμι, ζυμες για πιτσα, ζυμαρια για τσουρεκια και κέικ αλλα και να ζυμωσετε κιμα. Τα ζυμωτυρια ειναι με ανοξειδωτο καδο ο οποιος περιστρεφεται ταυτοχρονα με τον ανοξειδωτο καδο. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να ζυμωνει πιο γρηγορα απο ενα κοινο ζυμωτηριο (σε μισο χρονο). Τα ταχυζυμωτηρια που θα βρειτε στην εταιρια μας smart kitchen ειναι με αλυσιδα και κατασκευασμενα στην Ιταλια. Ειναι ιδανικα για αρτοποιια, ζαχαροπλαστεια, catering, πιτσαριες, ξενοδοχεια και πλοια. Υπαρχουν ταχυζυμωτηρια και για σπιτι για να ζυμωνετε το δικο σας ψωμι ευκολα και γρηγορα.


Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

βαφλιερα

Βαφλιερα για βαφλες βρυξξελων.

Στην smart kitchen θα βρειτε επαγγελματικες συσκευες για τον εξοπλισμο της κουζινα σας. Μια συσκευη που θα κανει την διαφορα και θα προσελκυσει περισσοτερους πελατες ειναι η βαφλιερα.
Η βαφλιερα απο την smart kitchen ειναι μια πολυ συσκευη για τετραγωνες βαφλες Βρυξελλων. Ευκολα και γρηγορα μπορειτε να φτιαξετε βαφλα χρησιμοποιωντας ετοιμο μειγμα βαφλας ή ακομα καλυτερα το δικος σας μειγμα βαλφας για περισσοτερη νοστιμια. Η βαφλιερα ειναι με αντικολλητικες πλακες με τεφλον και καθαριζονται ευκολα με χαρτι κουζινας.