Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Κερασομηχανη

Επαγγελματική μηχανη αφαιρεσης κουκουτσιών για κερασια και βυσσινα. Στην Smart kitchen θα βρειτε την εκπληκτικη χειροκινητη συσκευη αφαιρεσης των κουκουτσιων απο τα κερασια και τα βυσσινα. Ο εκπυρηνωτης για κερασια και βυσσινα είναι ανοξείδωτης κατασκευης και ειναι 5 θεσεων. Αυτο συμαινει οτι με μια κινηση ευκολα και γρήγορα μπορειτε να αφαιρεσετε το κουκουτσι απο τα κερασια ή βυσσινα απο πεντε τεμαχια την φορα.
Η κερασομηχανή ειναι ιδανικη για ζαχαροπλαστεια και βιοτεχνιες για γλυκα του κουταλιου ή βιοτεχνιες για μαρμελαδες. Με την κερασομηχανη γλυτώνετε πολυτιμο χρονο και χρημα. Η αφαιρεση των κουκουτσιων γινεται με μια κινηση χωρις να πληγωνει το κερασι ή το βυσσινο.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ομελετιερες για ομελετες

Στην Smart Kitchen θα βρείτε τις δυο εκπληκτικές ηλεκτρικές ομελετιέρες για φρέσκες και ζεστές ομελέτες στην στιγμή εύκολα και γρήγορα. Η ομελετιερα είναι με αντικολλητικές πλάκες από τεφλόν οι οποίες ψήνουν και χωρίς την χρήση λαδιού ή βουτύρου. Επίσης έχει αντίσταση πάνω κάτω για τέλειο, ομοιόμορφο και γρήγορο ψήσιμο. Μπορείτε να επιλέξετε πιο αντίσταση θέλετε να ανάψετε διότι έχουν ξεχωριστό διακόπτη. Η ομελετιερα από την Smart kitchen βγαίνει σε δυο μοντέλα με διάμετρο 40cm και 37cm. Η μια έχει άνοιγμα 90ο μοιρών και η άλλη ομελετιερα 180ο μοιρών στην οποία μπορείτε να ψήσετε και στις δυο επιφάνειες,

Οι ομελετιερες είναι ιδανικές για καφε, αναψυκτήρια, κυλικεία, ξενοδοχεία και εστιατόρια. Είναι ότι καλύτερο για πρωινά. Μπορείτε εκτός απο ομελέτες να σοτάρετε αλλαντικά και λαχανικά ή ακόμα να κάνετε και κρέπες αλλά και να ψήσετε πίτσες.