Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ομελετιερες για ομελετες

Η smart kitchen διαθέτει τις εκπληκτικές ομελετιέρες για φρέσκες και ζεστές ομελέτες. Δυο νέα μοντέλα εμπλουτίζουν την γκάμα μας αλλά και τον επαγγελματικό εξοπλισμό αναψυκτηρίων και καφέ σνακ μπαρ. Η ηλεκτρική ομελετιερά έχει δύο αντικολλητικες επιφάνειες από τεφλον και μπορειτε να ψησετε τελεια και ομοιόμορφα 3-4 αυγα για ομελετα. Επισης μπορείτε και να σοταρετε αλλαντικα και λαχανικα. Η ομελετα θα ειναι ετοιμη σε μολις 4 λεπτα.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Μιξερ χειρος

Επαγγελματικα μιξερ χειρος απο smart kitchen. Τα μιξερ χειρος αποτελουνται απο το ισχυρο μοτερ και το ανοξείδωτο σωληνα με το μαχαιρι ή το σύρμα. Με το μιξερ χειρος μπορειτε να ομογενοποιησετε μεσα στην κατσορολα ή στο κάδο ολων των ειδω τα τροφιμα και τις σαλτσες. Ευκολα και γρηγορα μπορειτε να κανετε σαλτα και πουρε με το πατημα ενος κουμπιου. Τα μιξερ χειρος βγαινουν σε πολλα μεγεθη ωστε να καλυπτουν και τον πιο απαιτητικο πελατη. Υπαρχουν μιξερ χειρος με 20εκ σωληνα εως και30εκ 40 60 και 80 εκ, Ειναι απαραιτητα εργαλεια για τις κουζινες εστιατοριων και ξενοδοχειων αλλα και για τα εργαστηρια ζαχαροπλαστειων και catering.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ταχυζυμωτηρια

Επαγγελματικά ταχυζυμωτηρια ανοξειδωτης κατασκευης απο την smart kitchen. Στην εταιρια μας θα βρειτε επαγγελματικα ταχυζυμωτηρια για ολες της χρησης. Υπαρχουν μικρα ταζυμωτηρια 10 λιτρων δηλαδη για 5-7 κιιλα ζύμή και φτανουν σε μεγαλα ταχυζυμωτηρια 100-150 λιτρων. Η διαφορα στα ταχυζυμωτηρια με τα κοινα ζυμωτηρια είναι οτι τα ταχυζυμωτηρια ζυμωνουν σε μισο χρονο απο οτι τα κοινα με αποτελεσμα να γλυτουμε πολυ χρονο. Αυτο γινετε διοτι στα ταχυζυμωτηρια γυρναει και ανοξειδωτος καδος και ο γαντζος για τη ζυμη. Υπαρχουν και ανοξειδωτα ταχυζυμωτηρια με αποσπομενο καδο και ανασηκομενη κεφαλη.


Εξοπλισμος καταστηματων

Επαγγελματικος εξοπλισμος καταστηματων μαζικης εστιασης. Η smart kitchen δραστηριοποιείται στο χώρο ξενοδοχειακου εξοπλισμου, εστιατοριο και ζαχαροπλαστειου σχετικα με τον εξοπλισμο της επαγγελματικης κουζινας. Μηχανήματα τροφιμων οπώς πολυκοπτικα, μιξερ ζαχαροπλαστικης, φουρνοι πίτσας και συσκευασια τροφιμων σε vacuum. Επισης στην smart kitchen θα βρειτε και εξυπνες συσκευες για καφε σνακ μπαρ οπως φραπιερες, φριτεζες και ομελετιερες για φρεσκιες ομελετες. Μεγαλη γκάμα απο μηχανηματα τροφιμων. Επισης μηχανηματα τελευταιας τεχνολογιας οπως σκουπιδοφαγοι sous vide και τροχηλατες κινητες κουζινες για show cooking.