Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑΧΥΖΥΜΩΤΗΡΙΑ

Η SMART KITCHEN εχει τα νεα ταχυζυμωτηρια με ανασηκωμενη κεφαλη ιδανικα για φουρνους, πιτσαριες, ζαχαροπλαστεια αλλα και οικογενιες. Το ταχυζυμωτηριο ζυμωνει σε μισο χρονο απο ενα κοινο ζυμωτηριο διοτι περιστρεφεται και ο καδος και ο γαντζος.

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

smart kitchen

ειδικες τροχιλατες κινητες κουζινες ιδανικες για εξωτερικους χωρους που προσφαιρουν ενα ωραιο σκηνικο για μαγειρεμα!!! ειναι με ροδες για να την μεταφερετε οπου θελετε. οι κινητες κουζινες ειναι με υγραεριο και απολυτος ασφαλης. θα τις βρειτε στην smart kitchen!!!

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

χρονια πολλα απο την Smart Kitchen

χρονια πολλα απο την Smart Kitchen. Τωρα μπορειτε να φτιαξετε ολεσ τις χριστουγενιατικες συνταγες σας με την βοηθεια ενος  μιξερ Kitchenaid. Θα εντυπισιασετε με τις γευσης και θα γκυκανετε τους καλεσμενους σας. Τα εξαρτηματα του μιξερ θα σας βοηθησουν να κανετε πολλες συνταγες ευκολα και γρηγορα!!! Ολα τα μιξερ θα τα βρειτε στην smart kitchen σε μοναδικες τιμες.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

επαγγελματικοι φουρνοι

ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ
Οι φούρνοι πίτσας που διαθέτει η εταιρία μας είναι σύγχρονοι φούρνοι υψηλών προδιαγραφών για κάθε απαίτηση του επαγγελματία. Όλοι οι φούρνοι πίτσας διαθέτουν την ειδική πυρόπλακα που δίνει στην πίτσα το παραδοσιακό ψήσιμο. Οι φούρνοι πίτσας της εταιρίας μας εδώ και 20 χρόνια χρησιμοποιούνται από πολλές πιτσαρίες, franchise πιτσαρίες, εστιατόρια και ξενοδοχεία χάρη στην ποιότητα αλλά και την ποικιλία σε μεγέθη. Οι φούρνοι πίτσας είναι γρήγοροι και εξυπηρετούν κάθε επαγγελματία με το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι φούρνοι πίτσας είναι ανοξείδωτης κατασκευής ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να μην υπάρχει απώλεια θερμότητας από το εσωτερικό του φούρνου και ο επαγγελματίας να ψήνει παραδοσιακή πίτσα σε ελάχιστο χρόνο. Οι φούρνοι πίτσας είναι Ιταλικής κατασκευής. Οι φούρνοι πίτσας χωρίζονται σε φούρνους με δυο ή τρεις ορόφους και με δυο ή τρεις πόρτες ανά όροφο

ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
Οι φούρνοι καπνίσματος προσφέρουν μια πρωτότυπη καινοτομία στις κουζίνες των εστιατόριων και των ξενοδοχείων. Μια πανδαισία γεύσεων θα ταξιδέψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη χάρη στο εξαιρετικό κάπνισμα και ψήσιμο που προσφέρουν οι φούρνοι καπνίσματος της εταιρίας μας. Όλοι οι φούρνοι καπνίσματος μπορούν και να καπνίσουν αλλά και να ψήσουν όλα τα προϊόντα αφήνοντας τις καλύτερες γευστικές  εντυπώσεις. Οι φούρνοι καπνίσματος φέρουν όλες τις πιστοποιήσεις της Ευρώπης. Οι φούρνοι καπνίσματος χρησιμοποιούν ειδικό πριονίδι για φούρνους καπνίσματος που τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που απαιτούνται. Οι φούρνοι καπνίσματος διατίθενται σε διάφορα μοντέλα.

Ολους το φουρνος θα τους βρειτε στην Smart Kitchen σε εκπληκτικες τιμες.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

καφε, σνακ μπαρ

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΦΕ SNAK BAR
Η Smart kitchen εισάγει μηχανήματα που είναι κατάλληλα για τον επαγγελματικό εξοπλισμό καφέ snak bar. Τα μηχανήματα καφέ που θα βρείτε στην εταιρία μας είναι για καφέ όπως μηχανές καφέ espresso μόνες ή διπλές για γρήγορο απολαυστικό καφέ espresso, καφετιέρες φίλτρου, φραπιέρες αλλά και μπλέντερ βαρέως τύπου με ισχυρό μοτέρ και μεταλλικά μαχαιριά ιδανικά για smouthies, milkshakes, cocktails και τρίψιμο πάγου. Επίσης επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων-ποτηριών και γρήγορες δυνατές παγομηχανές με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Ανάμεσα στα μηχανήματα καφέ θα βρείτε γρανιτομηχανές μόνες ή διπλές για όλα τα παγωμένα ροφηματα, αλλα και αποχυμωτες, στιφτες για φρεσκους φυσικους χυμους ολων των φρουτων. Ακομη σχετικα με τα μηχανήματα snak η εταιρία μας διαθέτει επαγγελματικές τοστιέρες μόνες ή διπλές, μηχανήματα για παρασκευή hot dog και επαγγελματικές φριτέζες μόνες ή διπλές.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

αποφλοιωτικες μηχανες πατατας

ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ
Η Smart Kitchen εισάγει από την Ευρώπη μηχανές αποφλοίωσης πατατών. Οι αποφλοιωτές είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα. Το εσωτερικό μέρος της μηχανής αποφλοίωσης πατάτας αποτελείται από μασίφ περιστρεφόμενη βάση (δίσκος) και πλαϊνά από πλάκες σμυριγδίου που αλλάζουν εύκολα και γρήγορα σε περίπτωση φθοράς και ο αποφλοιωτής γίνεται καινούργιος. Τα πλαϊνά του αποφλοιωτή δεν είναι από σμυριδόχαρτο ή επικάλυψη σμυριδγίου, είναι πλάκες σμυριγδίου για να έχει μακροβιότερη αντοχή το εσωτερικό του αποφλοιωτή πατάτας.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

φρυγανιερες -frυganieres

Αν θελετε να δωσετε στο πρωινο γευμα ενα αρωμα φρεσκαδας και αναμνησεων τοτε η Smart Kicthen εχει την λυση με τις επαγγελματικες φρυγανιερες. Ο χωρος του πρωινου θα γεμισει απο το αρωμα του ζεστου και φρεσκου ψωμιου που μολις θα εχει ψυθει μεσα στην φρυγανιερα. Δεν υπαρχει πιο γλυκια αναμνηση απο απο αυτη του ζεστου ψωμιου το πρωι. Τα ξενοδοχεια επιλεγουν τις φρυγανιερες για να προσφερουν την ξεχωριστη ποιοτητα στους πελατες τους.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

καφε - σνακ

Εξοπλιστε πληρως την επαγγελματικη σας κουζινα με ολες τις ηλεκτρικες συσκευες για την πατασκευει φαγητων, καφε, γλυκισματων, αλλα και ροφηματων. Στην Smart Kitchen θα βρειτε ολα αυτα τα μηχανηματα σε μοναδικες τιμες. Φριτεζες, κρεπιερες, φραπιερες, μπλεντερ αλλα και οτιδηποτε θελησετε. Ολος ο εξοπλισμος για σνακ μπαρ, καφετεριες, ξενοδοχειων,, εστειατοριων.

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

μιξερ, mixer

Τα Χριστουγεννα ερχονται και ολοι εχουν αρχισει να μπαινουν στο κλιμα των εορτων παρα τους δυσκολους καιρους. Τα Χριστουγεννα ειναι μερες χαρας και ευτυχιας για ολο των κοσμο. και τι πιο καλο και ομορφο υπαρχει απο ενα δωρο. Στην Smart Kitchen θα βρειτε υπεροχα δωρα για να προσφαιρετε σε αυτους που αγαπατε, και αν το δωρο ειναι κατι χρισιμο και αξιοπιστο τοτε  χαρα ειναι διπλη. Ειδικα οταν εχουμε να κανουμε με μιξερ τωρα που οι γιορτες πλησιαζουν. Τα μιξερ μας θα σας βοηθησουν να ετοιμασετε ευκολα και γρηγορα τις σπιτικες συνταγες σας. Οτι εχει σχεση με την κουζινα θα το βρειτε στην Smart Kitchen σε μοδικα καλες τιμες μιξερ