Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

βαφλιερα

ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΒΑΦΛΕΣ - ΒΑΦΛΙΕΡΑ

Η νεα βαφλιερα της Smart Kitchen εχει κανει την διαφορα στο χωρο επαγγελματικης εστιασης καθως ειναι μια πολυ πρακτικη, οικονομικη αλλα και αξιοπιστη ηλεκτρικη συσκευη. Η βαφλιερα κανει τετραγωνες βαφλες Βρυξελλων πολυ γρηγορα. Η βαφλιερα ειναι για μια ή και δυο βαφλες ταυτοχρονα. Οι πλακες της βαφλιερας ειναι αντικολλητικες και ευκολες στο καθαρισμα!
Η τιμη βαφλιερας ειναι απιστευτα χαμηλη. Μην χασετε την μοναδικη προσφορα!!

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ομελετιερα

ΟΜΕΛΕΤΙΕΡΑ

Η  νεα εξυπνη συσκευη απο την Smart Kitchen ειναι η ομελετιερα. Η ομελετιερα ειναι ιδανικη για τα ξενοδοχεια, σνακ μπαρ, καφε, εστιατορια καθως μπορει να παρασκευσει ευκολα και γρηγορα φρεσκια ζεστη ομελετα. Η ομελετιερα μπορει να ριξετε μεχρι 4 αυγα. Εχει αντικολλητικες πλακες και γυριζει 180ο μοιρες για τελειο ψησιμο ομελετας. Η ομελετιερα ειναι οτι πρεπει για τα πρωινα μενου καθε ειδους επαγγελματικης κουζινας και οχι μονο!!!

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

μιξερ χειρος ζαχαροπλαστικης

Η λειτουργία των μίξερ χειρός στον χώρο μαζικής εστίασης είναι αποδεδειγμένα ένα χρήσιμο και αποδοτικό εργαλείο στην κουζίνα.
Επίσης υπάρχει και η σειρά combi η οποία περιλαμβάνει δυο εργαλεία, το σύρμα που είναι για κρέμες και ο σωλήνας ομογενοποίησης πολτοποίησης μήκους 40 cm. Διαθέτει ρυθμιζόμενες ταχύτητες για το σύρμα. Τα μίξερ χειρός είναι κατασκευασμένα στην Ιταλία και διαθέτουν όλα τις προδιαγραφές ασφάλειας  για να δουλέψουν στην κουζίνα σας.
Ολα τα επαγγελματικα μιξερ χειρος θα τα βρειτε στην Smart Kitchen σε πολυ χαμηλες τιμες.


Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ποπ κορν

Μηχανες ποπ κορν

Μοναδικες μηχανες ποπ κορν απο την  Smart Kitchen. Συνδυαζουν ποιοτητα και στυλ. Οι μηχανες ποπ κορν ειναι αμερικανικης κατασκευης. Το μοντελα που κανουν την διαφορα στο ποπ κορν ειναι αυτο της harley Davidson και το Juke box. Με αυτες τις μηχανες ποπ κορν στην επιχειρηση σας εχετε μονο κερδος.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

φουρνος καπνισματος

ΦΟΥΡΝΟΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
Οι φούρνοι καπνίσματος προσφέρουν μια πρωτότυπη καινοτομία στις κουζίνες των εστιατόριων και των ξενοδοχείων. Μια πανδαισία γεύσεων θα ταξιδέψει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη χάρη στο εξαιρετικό κάπνισμα και ψήσιμο που προσφέρουν οι φούρνοι καπνίσματος της εταιρίας μας. Όλοι οι φούρνοι καπνίσματος μπορούν και να καπνίσουν αλλά και να ψήσουν όλα τα προϊόντα αφήνοντας τις καλύτερες γευστικές  εντυπώσεις. Οι φούρνοι καπνίσματος φέρουν όλες τις πιστοποιήσεις της Ευρώπης. Οι φούρνοι καπνίσματος χρησιμοποιούν ειδικό πριονίδι για φούρνους καπνίσματος που τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που απαιτούνται.

ΦΟΥΡΝΟΙ ΠΙΤΣΑΣ
Οι φούρνοι πίτσας που διαθέτει η εταιρία μας είναι σύγχρονοι φούρνοι υψηλών προδιαγραφών για κάθε απαίτηση του επαγγελματία. Όλοι οι φούρνοι πίτσας διαθέτουν την ειδική πυρόπλακα που δίνει στην πίτσα το παραδοσιακό ψήσιμο. Οι φούρνοι πίτσας της εταιρίας μας εδώ και 20 χρόνια χρησιμοποιούνται από πολλές πιτσαρίες, franchise πιτσαρίες, εστιατόρια και ξενοδοχεία χάρη στην ποιότητα αλλά και την ποικιλία σε μεγέθη. Οι φούρνοι πίτσας είναι γρήγοροι και εξυπηρετούν κάθε επαγγελματία με το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι φούρνοι πίτσας είναι ανοξείδωτης κατασκευής ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να μην υπάρχει απώλεια θερμότητας από το εσωτερικό του φούρνου και ο επαγγελματίας να ψήνει παραδοσιακή πίτσα σε ελάχιστο χρόνο.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

μιξερ kitchenaid τιμες

μιξερ kitchenaid τιμες
Στην Smart Kitchen θα βρειτε το μιξερ kitchenaid σε απιστευτα χαμηλη τιμη. Το μιξερ ειναι ο πιο αξιοπιστος βοηθος στην κουζινα σας. Με το μιξερ kitchenaid ολες οι συνταγες θα γινουν πραγματικοτητα! Γι΄αυτο μην χασετε την προσφορα που κανει η Smart Kitchen!!

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

mixer kitchenaid

Το μίξερ  5KPM50 της KitchenAid παραδίδεται με δυο ανοξείδωτους κάδους συν 3 εργαλεία του μίξερ. Η πλανητική κίνηση των μίξερ της KitchenAid είναι αυτή που κάνει την διάφορα και προσφέρει την τέλεια και γρήγορη ομονενοποίηση. Τα μίξερ KitchenAid αποτελούν σημαντικό κομμάτι κάθε επαγγελματικής κουζίνας και είναι απαραίτητα για τον επαγγελματικό εξοπλισμό. Τα μίξερ μας τα εμπιστεύονται ακόμα και οι καλύτερες σχολές ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής. Επίσης το μίξερ 5KSM45 της KitchenAid μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα και στην οικιακή κουζίνα όπως κάνει εδώ και 90 χρόνια. Το μίξερ 5KSM45 είναι το πιο ευέλικτο μίξερ της σειράς KitchenAid και προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα στις απαιτήσεις της σύγχρονης νοικοκυράς. Φέρει ανοξείδωτο κάδο 4.5 λίτρων και τα 3 εργαλεία του μίξερ. θα το βρειτε στην Smart Kitchen σε απιστευτα χαμηλη τιμη! μην χασετε την ευκαιρια!!!