Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Μιξερ Kitchenaid

Επαγγελματικα μιξερ Kitchenaid.

Η μεγαλη γκαμα μιξερ kitchenaid μεγαλωνει ακομα πιο πολυ. Το νεο επαγγελματικο μιξερ εχει μεγαλο καδο 6,9 λιτρων και ισχυρο μοτερ βαρεως τυπου 1.3HP. Το μιξερ το εμπιστευονται χρονια οι πιο εμπυροι ζαχαροπλαστες και chefs. Ειναι πολυ αξιοπιστο μιξερ που δεν μπορει να λειπει απο την επαγγελματικη κουζινα.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

επαγγελματικοι φουρνοι

Επαγγελαμτικοι Φουρνοι

Η Smart Kitchen διαθετει μεγαλη γκαμα απο επαγγελματικους φουρνους. Οι φουρνοι ειναι καταλληλοι για ολα τα φαγητα, πιτσες και γλυκα. Οι συγχρονοι επαγγελματικοι φουρνοι ειναι κατασκευασμενοι απο οικους της Ευρωπης. Οι φουρνοι εχουν ολες τις προδιαγραφες που απαιτουνται για εγκατασταση στους χωρους μαζικης εστειασης. Οι φουρνοι πιτσας ειναι με πυροπλακες και εχουν αντιστασης πανω κατω για τελειο ψισιμο.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

κοπτικα λαχανικων

Επαγγελματικα κοπτικα λαχανικων σαλατων.

Στην εταιρεια μας Smart Kitchen θα βρειτε επαγγελματικα κοπτικα λαχανικων με δισκους τριβης και κοπης. Τα κοπτικα λαχανικων ειναι ανοξειδωτα. Τα κοπτικα λαχανικων μπορουν να τριψουν και να κοψουν σαλατες πολυ γρηγορα χωρις να καταστρεψουν το προιον. Τα κοπτικα λαχανικων εχουν μεγαλη ποικιλια απο μεγεθη κοπης και τριβης. Τα κοπτικα λαχανικων ειναι επιδαπεδια και ειναι ιδανικα για εστειατορια, ξενοδοχεια και catering.