Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

sous vide

Επαγγελματικα sous vide.

Η μαγειρικη σε κενο ειναι ενας πρωτοποριακος τροπος μαγειρεματος πολυ πιο υγιεινος και νοστιμος, και αυτο γιατι το φαγητο μαγειρευται με ολα τα βρεπτικα συστατικα του. Για να γινει αυτο χρειαζομαστε μια καλη μηχανη vacuum στην οποια κλεινουμε το φαγητο μαζι με τα μπαχαρικα ή την μαριναδα μεσα. Οσο πιο καλο vacuum κανουμε τοσο καλυτερο αποτελεσμα θα εχουμε. Στην συνεχεια τοποθετουμε το σακουλακι με το φαγητο στο ειδικο δοχειο με την συσκευη sous vide. To sous vide θα μαγειρεψει το φαγητο σε χαμηλη θερμοκρασια.. Το sous vide θα το βρειτε στην smart kitchen.