Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΑ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELIA SMOKER.


Η Smart Kitchen για άλλη μια φορά κάνει την διαφορά με τους ειδικούς φούρνους καπνίσματος. Για να δώσετε μια διαφορετική, πρωτότυπη και ξεχωριστή γεύση στον πελάτη σας και να κάνετε την διαφορά στις μέρες μας που το διαφορετικό και ποιοτικό είναι αυτό που ψάχνει ο πελάτης. Κάντε την σωστή κίνηση και θα έχετε μόνο κέρδος.

Ο ειδικός φούρνος helia smoker για καπνιστά είναι μια πρωτοποριακή συσκευή κατασκευασμένη από ειδικούς Γερμανούς τεχνολόγους γαστρονόμους που μπορεί να ψήσει και να καπνίσει ταυτοχρόνως κρεατικά – ψαρικά – πουλερικά – λαχανικά – τυριά – αλλαντικά.

Το πλεονέκτημα του φούρνου καπνίσματος helia smoker είναι ότι το κρέας ή το ψάρι ψήνονται καιν καπνίζονται από τον ήδη υπάρχοντα ζεστό αέρα του θαλάμου ο οποίος είναι υπό πίεση χάρη στην ειδική πόρτα πιέσεως η οποία εφαρμόζει τέλεια και δεν αφήνει να βγει ο καπνός ή υγρασία και έτσι τα υγρά των τροφών και η γεύσεις τους διατηρούνται από οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καπνίσματος.

Επίσης το μαγείρεμα χωρίς πρόσθετο λίπος ελαττώνει την αύξηση θερμίδων στις τροφές. Οι γεύσεις και οι μυρωδιές δεν μεταφέρονται από το ένα είδος στο άλλο έστω και αν καπνίζονται μαζί στον ίδιο χώρο.

Μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να σερβίρεται ‘’ALA CART’’ φρέσκα ζεστά καπνιστά που πραγματικά διαφέρουν σε ποιότητα και γεύση από τα ΄΄βιομηχανοποιημένα’’. Μπορεί να καπνίσει φρέσκια ή κατεψυγμένη τροφή και να ξεπαγώσει την ήδη καπνισμένη τροφή με την σάλτσα της.

Μπορεί να κάνει ζεστό ή κρύο κάπνισμα π.χ. τυριά, φέτα , μανούρι, κίτρινα τυριά  - ψαρικά και κρεατικά.

Ο φούρνος δεν χρειάζεται καθάρισμα γιατί όσο πιο ‘καπνισμένος’ είναι εσωτερικά ο θάλαμος τόσο καλλίτερο κάπνισμα κάνει και καλλίτερη γεύση και άρωμα δίνει στα τρόφιμα.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου